Olivia PDF

Coperta Carte Olivia

Iti doresti sa citesti cartea Olivia publicata de editura Vlad si cartea cu Genius? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Olivia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Olivia

Olivia este prima carte pentru copii scrisa de Ian Falconer, lansand spectaculos o serie devenita bestseller despre acest porcusor nemaipomenit. Personajul Oliviei – o purcelusa precoce si incapatanata care iubeste arta, moda, baletul, opera – are ca model pe nepoata lui Falconer din viata reala. Iar cartea in sine este o opera de arta, cu desene simple, rafinate, in alb, negru si rosu.””Multi viseaza sa danseze pe scena, dar Olivia are picioarele facute pentru asta.”” – Mihail Barisnikov””O aparitie extraordinara atat pentru Falconer, cat si pentru eroina lui purcica de neuitat.”” – Publishers Weekly „”Copiii se vor recunoaste in personajul Oliviei.”” – American Library Association””In sfarsit, un porc cu stima de sine.”” – Gloria Steinem…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.