Ocolul pamantului in optzeci de zile PDF

Coperta Carte Ocolul pamantului in optzeci de zile

Iti doresti sa citesti cartea Ocolul pamantului in optzeci de zile publicata de editura Cartex 2000? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Ocolul pamantului in optzeci de zile de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Ocolul pamantului in optzeci de zile

Ocolul pamantului in optzeci de zile este unul dintre romanele de aventuri ale lui Jules Verne care s-a bucurat de mare succes la public. Aparut pentru prima data sub forma de serial in Le Temps, intre 6 noiembrie si 22 decembrie 1872, romanul a fost tiparit in volum in 1873. Aceasta calatorie extraordinara are la baza revolutionarea transporturilor, eveniment care marcheaza secolul al XIX-lea si inceputul revolutiei industriale. Aparitia noilor modalitati de transport si deschiderea Canalului Suez in 1869 au scurtat distantele precum si timpul necesar parcurgerii lor. In acest clasic al fictiunii pentru copii, vocatia aventurii este dublata de umorul voluntar al caracterelor si al dialogurilor….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.