Oceanul care ne desparte PDF

  Coperta Carte Oceanul care ne desparte

  Iti doresti sa citesti cartea Oceanul care ne desparte scrisa de Tahereh Mafi si publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Oceanul care ne desparte chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Oceanul care ne desparte

  Un roman emotionant, inspirat din propriile experiente legate de dragoste, de pasiunea pentru breakdance si de impactul devastator pe care il pot avea stereotipurile. Suntem in 2002, la un an de la atentatele din 11 septembrie, iar Shirin tocmai a inceput sa mearga la o noua scoala. Este o perioada agitata pentru omenire, insa si pentru Shirin, o tanara musulmana de saispre zece ani care se confrunta in continuu cu prejudecatile. Shirin este agresata zilnic – prin priviri nepoliticoase, comentarii umilitoare si chiar prin violenta fizica. Totul se intampla ca reactie la rasa careia ii apartine, la religia sa si la hijabul pe care il poarta. De aceea, tanara a decis ca nu va mai avea incredere in oameni, nu va mai incerca sa se integreze si nici nu va mai lasa pe nimeni sa se apropie de ea suficient, incat sa fie ranita. Asa ca isi ineaca frustrarile in muzica si in breakdance. Insa, deodata, Ocean James apare in viata ei. Pentru prima oara, cineva se arata cu adevarat interesat sa o cunoasca. Cei doi tineri provin din doua lumi ireconciliabile, iar Shirin se simte incapabila sa darame zidul de protectie pe care l-a cladit in jurul ei. Tahereh Mafi , autoarea seriei ATINGEREA LUI JULIETTE , revine cu un roman emotionant, inspirat din propriile experiente legate de dragoste, de pasiunea pentru breakdance si de impactul devastator pe care il pot avea stereotipurile. „Oceanul care ne desparte este ca o inima deschisa – una care straluceste, care sufera, care simte dor nestavilit si care, mai presus de orice, iubeste cu patima, in ciuda tuturor piedicilor. Chiar si peste ani, va veti aminti exact momentul in care ati citit aceasta carte. O poveste despre adevar, iubire si bucurie, care depaseste granitele.” – Marie Lu, autoarea seriilor TINERELE ELITE si WARCROSS „O explorare nedisimulata – si totusi extraordinar de eleganta – a identitatii, a singuratatii si a familiei, onesta si plina de forta pana la capat! Tahereh Mafi da tot ce are mai bun, iar cititorul are doar de castigat.” – Sabaa Tahir, autoarea seriei ELIAS si SPIOANA CARTURARILOR „Este o carte splendida! Dulce, dar neinfricata, frumoasa chiar si cand descrie o realitate cruda. Proza lui Tahereh debordeaza de pasiune si de sinceritate. Fara sa fie sentimentala, este plina de suflet. Cele mai bune carti reusesc sa te faca sa reevaluezi lumea din jur, iar Oceanul care ne desparte se numara printre ele. Am adorat aceasta carte!” – Nicola Yoon, autoarea romanelor Si soarele e o stea si Absolut tot…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Oceanul care ne desparte este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.