Obiceiuri bune, obiceiuri rele – Stiinta de a face schimbari pozitive, care rezista PDF

  Coperta Carte Obiceiuri bune, obiceiuri rele - Stiinta de a face schimbari pozitive, care rezista

  Iti doresti sa citesti cartea Obiceiuri bune, obiceiuri rele – Stiinta de a face schimbari pozitive, care rezista scrisa de Wendy Wood si publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Obiceiuri bune, obiceiuri rele – Stiinta de a face schimbari pozitive, care rezista chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Obiceiuri bune, obiceiuri rele – Stiinta de a face schimbari pozitive, care rezista

  Ce-ati face daca ati putea stapani puterea extraordinara a mintii inconstiente pentru a va schimba viata? Ne petrecem 43% din zi facand lucruri la care nu ne gandim. Asta inseamna ca aproape jumatate dintre actiunile noastre nu sunt alegeri constiente, ci rezultatul mintilor inconstiente, care ne imping corpurile spre comportamente invatate. Indiferent de complexitate, remarcabil de multe dintre lucrurile pe care le facem in fiecare zi – modul in care reactionam la cei din jur sau in care ne purtam la sedinte, lucrurile pe care le cumparam, momentul si modul in care facem miscare, mancam sau bem – functioneaza in afara constiintei noastre. Le facem din obicei. Insa, cand vrem sa schimbam ceva la noi, ne bazam pe vointa. Continuam sa apelam la sinele nostru constient, sperand ca hotararea si intentiile vor fi suficiente pentru a determina schimbari pozitive. Acesta este motivul pentru care aproape toti esuam. Bazandu-se pe trei decenii de cercetari originale, Wendy Wood explica stiinta fascinanta a formarii obiceiurilor si ofera secretul deblocarii mintilor bazate pe obiceiuri pentru a ne atinge obiectivele. Autoarea explica modul in care este setat creierul nostru sa raspunda la recompense, sa primeasca semnale din mediul inconjurator si sa se blocheze cand are de-a face cu prea multa frictiune. In plus, diseca atent formarea obiceiurilor si demonstreaza cum putem profita de aceste informatii pentru a ne crea niste vieti mai bune. O combinatie fascinanta de neurostiinte, studii de caz si exemple din experimentele efectuate in laboratorul autoarei, Obiceiuri bune, obiceiuri rele este o carte cuprinzatoare, extrem de practica si accesibila, ce va schimba modul in care gandim in aproape toate aspectele vietii….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Obiceiuri bune, obiceiuri rele – Stiinta de a face schimbari pozitive, care rezista este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.