Oamenii. O scurta istorie despre cum am stricat totul PDF

  Coperta Carte Oamenii. O scurta istorie despre cum am stricat totul

  Iti doresti sa citesti cartea Oamenii. O scurta istorie despre cum am stricat totul scrisa de Tom Phillips si publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Oamenii. O scurta istorie despre cum am stricat totul chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Oamenii. O scurta istorie despre cum am stricat totul

  In cei saptezeci de mii de ani de cand stramosii nostri au plecat din Africa si s-au raspandit pe intreaga planeta, oamenii au ajuns foarte departe: suntem in varful lantului trofic, am luat natura in stapanire, avem civilizatie, stiinta si arta – ce mai, adevarati campioni. Dar adevarul e ca drumul n-a fost mereu usor, iar uneori am reusit s-o dam magistral in bara. Ba chiar avem suficiente dovezi ca specia noastra nu devine mai inteleapta cu trecerea timpului: Lucy, prima noastra stramoasa, cade din copac si moare; intr-o noapte de betie, armata austriaca se ataca pe ea insasi, pricinuindu-si mari pierderi; Mao concepe un plan de sanatate publica in urma caruia mor zeci de milioane de oameni; superputerea lumii de azi isi alege drept presedinte un mogul de televiziune… Impletind istoria, stiinta, politica si cultura pop, Oamenii ofera o panorama asupra momentelor lipsite de glorie ale speciei noastre si te ajuta sa-ti amintesti ca, de fiecare data cand ai calcat stramb, se putea si mult mai rau. „Tom Phillips relateaza cu umor miriadele de nebunii ale umanitatii intr-o carte care se citeste ca un thriller.” – Business Standard „O istorie foarte bine documentata si ironica a momentelor in care oamenii au facut greseli monumentale.” – The Telegraph „Tom Phillips dovedeste dincolo de orice indoiala ca noi, oamenii, suntem al naibii de norocosi ca inca traim, desi nu facem aproape nimic ca sa ramanem o specie viabila – nimic altceva decat sa scriem carti inteligente, amuzante si usor ingrijoratoare pe aceasta tema.” – Sarah Night, autoare de bestselleruri New York Times „Daca te intrebi cum de a facut omenirea atatea prostii, iar si iar, Oamenii isi ofera un raspuns extrem de amuzant.” – Mark Watson, comediant Tom Phillips e jurnalist si umorist englez. A studiat arheologie, antropologie, istoria si filosofia stiintei la Cambridge University si a fost director editorial la BuzzFeedUK, unde a publicat atat reportaje pe teme serioase, cat si articole umoristice. A lucrat de-a lungul timpului in televiziune si in parlament si a fost scurta vreme membru al unui cunoscut grup de comedie. In prezent, locuieste la Londra. Il puteti urmari pe twitter: @fl ashboy….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Oamenii. O scurta istorie despre cum am stricat totul este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.