Oameni feluriti PDF

Coperta Carte Oameni feluriti

Iti doresti sa citesti cartea Oameni feluriti publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Oameni feluriti de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Oameni feluriti

Anton Holban s-a nascut la Husi, in 10 februarie 1902, fiind unicul fiu al Antoanetei Holban (n. Lovinescu), sora renumitului critic Eugen Lovinescu, si al ofiterului de armata Gheorghe Holban. Copilaria nefericita a lui Anton Holban a fost transfigurata artistic in piesa Oameni feluriti, scrisa la numai 19 ani, in care nu ezita sa-si descrie obiectiv tatal, ca fiind „”un om rau, avar, grosolan, terorizand pe cei dimprejur”” ca urmare „”a tuturor variatiilor unei minti ce naufragiaza in nebunie””….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.