O zi din viata unui mitropolit PDF

Coperta Carte O zi din viata unui mitropolit

Iti doresti sa citesti cartea O zi din viata unui mitropolit publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea O zi din viata unui mitropolit de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii O zi din viata unui mitropolit

„”Dupa cum remarca G. Calinescu „”Damian Stanoiu are o cultura literara superioara, din punctul sau de vedere, oricarei alte eruditii artistice si anume aceea intemeiata pe Biblie, pe Vietile sfintilor, pe cartile bisericesti in vechea limba arhaica ce mai dainuie prin manastiri. Si nu e o cultura de lecturi, ci de exercitiu zilnic, intrucat din scoarta in scoarta textele acestor carti formeaza materia dialogului monahal. Talentul de povestitor a intalnit deci o virtuozitate verbala pe care unii scriitori o capata pe calea eruditiei si a dus la o literatura care in ceea ce are izbutit, pare o prelungire mai zambitoare a Mineelor.”” „” – Ion Nistor…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.