O zi din viata unui copil politicos PDF

  Coperta Carte O zi din viata unui copil politicos

  Iti doresti sa citesti cartea O zi din viata unui copil politicos scrisa de Tatiana Tapalaga si publicata de editura Lizuka Educativ? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O zi din viata unui copil politicos chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O zi din viata unui copil politicos

  Dragi parinti si educatori, Politetea nu este si nu va deveni niciodata inutila, chiar daca unii dintre noi inteleg democratia ca pe o teroare a arbitrarului si a lipsei de bun simt. Momente incordate in istoria omenirii au mai fost, dar bunele maniere au ramas, caci fara ele respectul de sine si fata de ceilalti ar fi in pericol. Bunele maniere sunt apanajul omului care isi cunoaste corect locul in lumea in care traieste. Sa ne reamintim impreuna lectiile de buna purtare si la le transmitem copiilor, pentru ca acestia sa devina fiinte politicoase, incantatoare, care sa isi gaseasca locul potrivit in lumea asta mare….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O zi din viata unui copil politicos este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.