O victima a dictaturii argentiniene. Recuperarea unei identitati PDF

Coperta Carte O victima a dictaturii argentiniene. Recuperarea unei identitati

Iti doresti sa citesti cartea O victima a dictaturii argentiniene. Recuperarea unei identitati publicata de editura ALLFA? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O victima a dictaturii argentiniene. Recuperarea unei identitati chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii O victima a dictaturii argentiniene. Recuperarea unei identitati

In timpul negrei dictaturi argentiniene, militarii au retinut si au ucis sute de oameni. Femeilor insarcinate ajunse in captivitate in centrele ilegale de detentie li se luau copiii, care erau oferiti sub alt nume familiilor simpatizante ale regimului. La douazeci si sapte de ani, Victoria Donda, activista in organizatiile pentru Drepturile Omului, afla ca este o victima a adoptiilor ilegale, ca numele ei nu este Analia si ca adevaratii sai parintii au fost ucisi chiar de unchiul ei, ofiter in armata. Pusa fata in fata cu destinul, Victoria este obligata sa isi reconstruiasca istoria si identitatea, spunand raspicat, de fiecare data cand are ocazia, „Numele meu e Victoria“….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.