O viata…Tudor Visan-Miu in dialog cu Dinu Zamfirescu PDF

Coperta Carte O viata...Tudor Visan-Miu in dialog cu Dinu Zamfirescu

Iti doresti sa citesti cartea O viata…Tudor Visan-Miu in dialog cu Dinu Zamfirescu publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea O viata…Tudor Visan-Miu in dialog cu Dinu Zamfirescu de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii O viata…Tudor Visan-Miu in dialog cu Dinu Zamfirescu

„”Regele ne-a primit, am intrat intr-o camera unde ne-am asezat toti trei. Am facut prezentarile. Nu se prea lega discutia. […] Regele se uita la un magnetofon, adus de Mititelu… La un moment dat, cineva aduce cafea si cesti. Vazand ca nu se prea lega nimic, intervin: ‘Eu as bea o cafea’. Mi-am luat, le-am turnat si lor in ceasca si, cumva, li s-au dezlegat limbile. Am inceput o discutie pe baza intrebarilor pe care le formulasem in scris. Regele a acceptat sa raspunda la toate intrebarile. A doua zi dimineata urma sa revenim, ca sa inregistram convorbirea. Parca eram intr-un studio de radio, interviul a mers snur. Interviul s-a difuzat la BBC in doua parti.””- Dinu Zamfirescu…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.