O vara misto PDF

Coperta Carte O vara misto

Iti doresti sa citesti cartea O vara misto publicata de editura ALLFA? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O vara misto chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii O vara misto

Aceasta carte face parte din colectia Strada Fictiunii Contemporan a editurii Allfa. Maik Klinkenberg este un pusti aparent anost, care tocmai a terminat clasa a opta la un liceu din Berlin. Provine dintr-o familie bogata si scoala i se pare un chin perpetuu, desi nu e un elev slab la invatatura. Viata lui banala se schimba atunci cand apare Chiciasov – poreclit Chistoc –, un imigrant rus fascinant prin aparitie si prin atitudine. Cei doi pornesc intr-o calatorie cu Lada furata de Chistoc si se trezesc prinsi intr-un sir de aventuri care le vor lasa nenumarate amintiri frumoase. Cu un discurs simplu si miscator, Wolfgang Herrndorf creeaza un tablou magnific al sufletului de copil eliberat in lumea noastra grabita si nebuna….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.