O vara de rascruce PDF

  Coperta Carte O vara de rascruce

  Iti doresti sa citesti cartea O vara de rascruce scrisa de Truman Capote si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O vara de rascruce chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O vara de rascruce

  Aceasta carte face parte din colectia  BIBLIOTECA POLIROM.Esential  a editurii Polirom . O vara de rascruce, povestea unei adolescente din inalta societate newyorkeza a anilor ’40, este primul roman al lui Truman Capote , inceput in 1943 si abandonat cinci ani mai tarziu. Desi Capote se reintoarce periodic la manuscris, nu-l finalizeaza niciodata – mai mult, in 1966, cand isi paraseste locuinta din Brooklyn, printre obiectele lasate in urma se numara si cele patru caiete continind textul si notele cartii. Considerate de biografii sai pierdute pentru totdeauna, ele au fost recuperate in 2004, la douazeci de ani de la moartea autorului, pentru ca doi ani mai tarziu sa vada, in sfarsit, lumina tiparului. Aparitia, intarziata cu patru decenii, a ceea ce ar fi trebuit sa fie romanul de debut al lui Capote a constituit unul dintre cele mai importante evenimente editoriale ale ultimilor ani, iar destinul lui senzational adauga o ultima pata de culoare biografiei tumultuoase a autorului sau.  …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O vara de rascruce este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.