O tragedie americana , Vol. 1: Mirajul bogatiei PDF

  Coperta Carte O tragedie americana , Vol. 1: Mirajul bogatiei

  Iti doresti sa citesti cartea O tragedie americana , Vol. 1: Mirajul bogatiei scrisa de Theodore Dreiser si publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O tragedie americana , Vol. 1: Mirajul bogatiei chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O tragedie americana , Vol. 1: Mirajul bogatiei

  Acest roman, reprezinta o epopeee zguduitoare a omului care, atras de mirajul bogatiei,  incearca prin toate mijloacele sa-si realizeze visul. Inspirat de o intamplare reala petrecuta in statul New York, cartea releva cat de puternic este impactul unei asemenea dorinte asupra constiintei umane. Personajul principal, Clyde, crescut in saracie si lipsuri, se straduieste din rasputeri sa-si depaseasca conditia sociala, cautand fericirea in lumea luxului si a bogatiei. Un drum lung, presarat cu multe incercari, spre tinta propusa: primul loc de munca, primii prieteni, prima pasiune, fuga de acasa dupa un accident de circulatie, viata rebela de la Chicago, intalnirea cu un unchi bogat, sosirea in Lycurgus. Aici, se indragosteste de o subalterna, Roberta, cu care ajunge sa pacatuiasca, urmarea fiind iminenta sosire pe lume a unui copil. Curand este cucerit de frumoasa Sondra Finchley, care ii ofera perspectiva mult ravnita a intrarii in inalta societate. Dar, Roberta si copilul ce va sa vina ii incurca teribil de mult planurile. Disperat, Clyde cauta cu infrigurare o solutie……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O tragedie americana , Vol. 1: Mirajul bogatiei este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.