O sotie ascultatoare PDF

Coperta Carte O sotie ascultatoare

Iti doresti sa citesti cartea O sotie ascultatoare publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O sotie ascultatoare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii O sotie ascultatoare

Arabella este doar o fata inocenta, crescuta la tara. Va avea nevoie de timp ca sa o invete cum sa se poarte in lumea buna si sa accepte toate regulile scrise si nescrise ale acesteia. Printre care si faptul ca este absolut normal pentru un lord sa aiba o amanta. De aceea, cand Arabella este socata sa afle de existenta lui Ginny Cox in viata lui, el ii explica linistit si limpede diferenta dintre acel fel de dragoste si relatiile dintre soti. Cum i-ar putea nega logica o fata atat de echilibrata? Cum ar putea sa ii sfideze autoritatea? Se pare insa ca Arabella a comis cel mai grav pacat – s-a indragostit de propriul sot. Iar Lord Astor va afla curand ca isi doreste mai mult decat ascultarea unei sotii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.