O sa fiu tatic! Tot ce trebuie sa stii ca sa devii un tata desavarsit PDF

  Coperta Carte O sa fiu tatic! Tot ce trebuie sa stii ca sa devii un tata desavarsit

  Iti doresti sa citesti cartea O sa fiu tatic! Tot ce trebuie sa stii ca sa devii un tata desavarsit scrisa de Woods Mark si publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O sa fiu tatic! Tot ce trebuie sa stii ca sa devii un tata desavarsit chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O sa fiu tatic! Tot ce trebuie sa stii ca sa devii un tata desavarsit

  O sa aveti un copil! In fine, partenera ta il aduce pe lume, dar asta inseamna ca si tu il aduci. Nu literalmente, desigur, insa vei trece si tu prin cele noua luni de hormoni zburatori, masaje si emotii, nerabdare si nervozitate – cum nu le-ai experimentat niciodata! A inceput cea mai importanta calatorie a vietii tale. Vei fi tata si te simti super! Dar esti pregatit? Majoritatea cartilor despre sarcina sunt pentru mama, insa aceasta este doar pentru tine, noul tata. Ea te indruma prin cele noua luni de bucurie, entuziasm si temeri astfel incat sa iesi din acest carusel emotional pregatit pentru orice iti va aduce nou-nascutul. De la modul in care copilul creste luna de luna pana la ce sa cumperi si cum sa-ti sprijini partenera (lucrurile mici conteaza…), bestsellerul international O sa fiu tatic! este ghidul tau de supravietuire pentru cele noua luni. Declaratie a autorului in alt context: „Ascensiunea pe Kilimanjaro si traversarea desertului kenyan au fost pentru mine o joaca de copii in comparatie cu a fi tata…” – Mark Woods „Sper sa-ti placa sa citesti cartea O sa fiu tatic! si sa o gasesti utila – cu certitudine eu m-am distrat scriind-o si nu pot decat sa ii cer iertare bietei mele sotii, care nu stia mai mult de 5% din ce prezint eu aici cand era insarcinata cu primul nostru copil. Mi-a facut mare placere sa ma documentez pentru aceasta carte, sa ii intervievez si pe alti tati si sa o scriu. Cel mai mult, insa, imi place sa fiu tata si sunt absolut sigur ca si tie iti va placea. Iti urez noroc in acest nou rol al vietii tale!”- Mark Woods…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O sa fiu tatic! Tot ce trebuie sa stii ca sa devii un tata desavarsit este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.