O revista culturala in comunism. Gazeta literara 1954-1968 PDF

Coperta Carte O revista culturala in comunism. Gazeta literara 1954-1968

Iti doresti sa citesti cartea O revista culturala in comunism. Gazeta literara 1954-1968 publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O revista culturala in comunism. Gazeta literara 1954-1968 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii O revista culturala in comunism. Gazeta literara 1954-1968

Proiect editorial finantat de Administratia Fondului Cultural National. Monografie a Gazetei literare, cea mai importanta revista culturala a perioadei 1954-1968, cartea Luminitei Marcu radiografiaza fiecare numar al revistei, alaturand descrierii continutului comentarii si explicatii de context istoric si cultural. Lucrarea nu-si propune o evaluare artistica sau morala a articolelor, interviurilor, cronicilor sau opiniilor publicate in aceasta revista, ci o reconstituire istorica a unui organ de presa care a jucat un rol esential in viata culturala a Romaniei. Capitolele urmaresc cronologic, intr-o structura anuala, activitatea acestei publicatii, incepand cu anul 1954 si terminand cu anul 1968, cand Gazeta literara isi inceteaza aparitia, pentru a se transforma, cu o structura si o redactie diferite, in revista Romania literara, cea care exista si astazi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.