O poarta deschisa cunoasterii. Teoria creatiei PDF

Coperta Carte O poarta deschisa cunoasterii. Teoria creatiei

Iti doresti sa citesti cartea O poarta deschisa cunoasterii. Teoria creatiei publicata de editura Smart Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea O poarta deschisa cunoasterii. Teoria creatiei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii O poarta deschisa cunoasterii. Teoria creatiei

O carte scrisa din dorinta de a afla adevarul pentru ca libertatea noastra depinde de gradul de adevar pe care reusim sa-l atingem. Cand viata parea sa decurga normal, visele premonitorii ma avertizau ca ceva neplacut urmeaza sa se intample. Asa a inceput totul, cu o tragedie urmata la opt ani de alta. Atunci intrebarile au devenit tot mai insistente. De unde venim? Cine si ce suntem? Ce este viata, cine si ce o influenteaza? Ce stim despre creator si creatie? Cum comunicam cu Universul? Care este menirea noastra? Unde ne duce si de ce? Raspunsurile si confirmarile vin din cunoasterea stiintifica coroborata cu intelepciunea anticilor si a religiei. – Tedi Motoc…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.