O plimbare de neuitat PDF

Coperta Carte O plimbare de neuitat

Iti doresti sa citesti cartea O plimbare de neuitat publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea O plimbare de neuitat de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii O plimbare de neuitat

„La saptesprezece ani, viata mea s-a schimbat pentru totdeauna… Am cincizeci si sapte de ani, dar chiar si acum imi aduc aminte tot ce s-a intamplat in anul acela, pana in cele mai mici detalii. Adesea retraiesc acel an, readucandu-l la viata, si, cand o fac, ma copleseste mereu un amestec ciudat de tristete si bucurie… Aceasta este povestea mea si promit sa nu omit nimic… La inceput, veti zambi si, mai apoi, veti plange – sa nu spuneti ca nu ati fost avertizati.”„O poveste romantica despre o dragoste nemuritoare… Nicholas Sparks stie cum sa atinga coarda sensibila a cititorilor.” – Chicago Sun Times…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.