O petrecere surpriza. O poveste de aventuri de Walko PDF

  Coperta Carte O petrecere surpriza. O poveste de aventuri de Walko

  Iti doresti sa citesti cartea O petrecere surpriza. O poveste de aventuri de Walko scrisa de Walko si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O petrecere surpriza. O poveste de aventuri de Walko chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O petrecere surpriza. O poveste de aventuri de Walko

  UrSoc este foarte dezamagit. Se pare ca toti prietenii au uitat de ziua lui de nastere. In centrul atentiei este doamna Gaga, care s-a intors de la oras, unde a luat cina la lumina lumanarilor. Acum toata lumea din Poiana Iepurasilor vrea sa aiba parte de aceasta experienta. Asa ca Iepurila si UrSoc strabat padurea in lung si-n lat in cautare de ciuperci. Ce pacat ca toate aceste pregatiri nu au nicio legatura cu ziua lui UrSoc! Insa el va avea parte de o surpriza minunata, pe care doar prietenii adevarati o pot organiza……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O petrecere surpriza. O poveste de aventuri de Walko este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.