O pasiune de-o noapte PDF

  Coperta Carte O pasiune de-o noapte

  Iti doresti sa citesti cartea O pasiune de-o noapte scrisa de Valerie Bowman si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O pasiune de-o noapte chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O pasiune de-o noapte

  Daffin Oakleaf, agent de pe Bow Street, detesta Craciunul. Colindele si veselia din perioada de dinaintea sarbatorii nu fac decat sa-i aduca aminte de vremuri intunecate. Cand un prieten apropiat il viziteaza ca sa-i ceara ajutorul, Daffin se bucura sa profite de aceasta distragere a atentiei. Cand afla ca superba Lady Regina este in pericol, este bucuros sa devina garda de corp a acestei femei cu adevarat captivante. Regina are un scop: sa petreaca o noapte de pasiune in bratele unui gentleman. Cum este considerata a fi trecut cu mult de varsta maritisului, Regina a renuntat sa-si mai faca iluzii cu privire la casatorie. Asta nu inseamna insa ca vrea sa-si refuze placerile de care au parte femeile maritate. Daffin i-a captat de mult timp atentia… si cand o amenintare care ii pune viata in pericol il aduce in preajma ei, momentul este cum nu se poate mai potrivit ca scanteia pasiunii dintre ei sa se aprinda. Dar Daffin isi doreste mai mult sa gaseasca drumul spre inima Reginei. Va reusi insa sa treaca de nenumaratele piedici pe care societatea le pune in calea unei asemenea relatii nepotrivite?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O pasiune de-o noapte este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.