O musca in Sfantul Munte. O poveste tulburatoare despre descoperirea credintei PDF

  Coperta Carte O musca in Sfantul Munte. O poveste tulburatoare despre descoperirea credintei

  Iti doresti sa citesti cartea O musca in Sfantul Munte. O poveste tulburatoare despre descoperirea credintei scrisa de Vasilis G. Frangopulos si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O musca in Sfantul Munte. O poveste tulburatoare despre descoperirea credintei chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O musca in Sfantul Munte. O poveste tulburatoare despre descoperirea credintei

  O poveste tulburatoare despre descoperirea credintei O calatorie in Muntele Athos – intre zidurile sfinteniei ingeresti si sub mantia ocrotitoare a Maicii Domnului. O poveste tulburatoare despre depasirea certitudinilor umane si descoperirea Adevarului. O fascinanta cautare launtrica, istorisita cu talent, umor si sensibilitate. – Asculta, deci, un cuvant care nu e rod al intelepciunii mele, ci al unui batran foarte luminat: „Daca vezi lucrurile cu ochii unei albine, pe toate le vei vedea ca mierea. Daca insa le vezi cu ochi de musca, pe toate le vei vedea murdare.” Zicand aceste cuvinte, staretul se ridica, socotind discutia incheiata. Iorgos s-a ridicat si el si s-a indreptat spre usa. Inainte sa iasa, s-a oprit si, intorcandu-se, a zis: – Daca pui o albina intr-un grajd, o sa plece, fiindca nu va gasi nimic de folos. Daca pui o musca in stup, albinele or s-o omoare. Se va vedea ce sunt dupa felul in care voi pleca de aici si cand voi pleca. Cand a ramas singur, batranul cu parul alb s-a asezat inaintea icoanei Maicii Domnului si cu voce franta sopti: „Imparateasa tuturor, o musca a intrat in Gradina ta. Tu, care alergi grabnic inaintea oricui te cheama si impartasesti durerea noastra, a tuturor, mijloceste la Fiul tau sa il miluiasca! A pierdut calea, sa nu-si piarda si sufletul!” Lectura acestei carti constituie o binefacere atat pentru cititorul familiarizat cu lumea credintei, cat si pentru cei mai putin apropiati de spatiul Bisericii. Indeosebi cei care nu s-ar apropia cu usurinta de o carte cu continut teologic vor avea neasteptata surpriza a unei lecturi parcurse dintr-o rasuflare, care te introduce treptat si cu maiestrie intr-o lume plina de frumusete si taina. Din paginile cartii, dominate de dialoguri savuroase, cititorul, mai mult sau mai putin sceptic, afla raspunsuri pertinente si cuceritoare prin firescul si justetea lor la intrebarile mereu actuale cu privire la existenta lui Dumnezeu, iar cel deja credincios redescopera un univers pe care il credea cunoscut, invatand modul de a purta un dialog cu cei care nu ii impartasesc convingerile. Aceasta extraordinara carte constituie un prilej pentru fiecare cititor de a trai propria minune pe taramurile credintei….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O musca in Sfantul Munte. O poveste tulburatoare despre descoperirea credintei este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.