O mie de paduri intr-o ghinda PDF

  Coperta Carte O mie de paduri intr-o ghinda

  Iti doresti sa citesti cartea O mie de paduri intr-o ghinda scrisa de Valerie Miles si publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O mie de paduri intr-o ghinda chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O mie de paduri intr-o ghinda

  O mie de paduri intr-o ghinda cuprinde fragmente din operele a douazeci si doi dintre cei mai importanti scriitori de limba spaniola din a doua jumatate a secolului al XX-lea. Textele din antologie nu sunt selectate dupa cum se potrivesc sau nu pe vreo grila rigida, ci insisi autorii au fost supusi torturii de a alege din propriile lor carti ceea ce au considerat ei ca ii reprezinta mai bine. Pana la urma, toti scriitorii cuprinsi in antologie au dat dovada de spirit sportiv, au suportat cu bine tortura (care a inclus, printre altele, plimbari pe Ramblas in cautarea unui ziar, conversatii cu sampanie dupa-amiaza, rascoliri prin biblioteca in cautarea unei anumite pagini din Nabokov), apoi au ales cate o ghinda din propria lor padure de hartie. Iar scriitorii aleg altfel decat criticii si editorii, ei sunt intotdeauna mai aproape de cititori. Pentru cititorii romani, aceasta antologie va fi si un prilej de a descoperi carti si autori cu care nu sunt inca familiarizati, nu doar o placuta reintalnire cu opere pe care le iubesc deja, vazute chiar din perspectiva autorilor….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O mie de paduri intr-o ghinda este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.