O mie de cocori PDF

  Coperta Carte O mie de cocori

  Iti doresti sa citesti cartea O mie de cocori scrisa de Yasunari Kawabata si publicata de editura Humanitas Fiction? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O mie de cocori chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O mie de cocori

  Senzualitatea, nostalgia, regretul si moartea invaluie delicata ceremonie a ceaiului, in care cel mai simplu gest are o semnificatie profunda. O mie de cocori pe o esarfa de matase: un simbol al fericirii, o promisiune de viata armonioasa. Asa incepe povestea lui Kikuji, un barbat inconjurat de mai multe femei: evanescenta domnisoara Inamura, veninoasa Chikako, delicata doamna Ota – o frumusete matura si melancolica -, inocenta Fumiko, fiica celei din urma. Toate intalnirile lor stau sub semnul ceremoniei ceaiului, insa arta subtila a acesteia si obiectele fragile de portelan nu vor putea sa imblanzeasca sentimentele si nici sa impiedice decaderea personajelor. „Kawabata este poetul celor mai subtile nuante, al evanescentului, al imperceptibilului.”- Commonweal…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O mie de cocori este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.