O micuta poveste de iubire PDF

  Coperta Carte O micuta poveste de iubire

  Iti doresti sa citesti cartea O micuta poveste de iubire scrisa de Tia Navi, Kadi Kurema si publicata de editura Galaxia Copiilor? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O micuta poveste de iubire chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O micuta poveste de iubire

  Ce gandeste o manusa rosie O micuta poveste de iubire este povestea induiosatoare a unei manusi care face tot posibilul pentru a-si recupera perechea ratacita. Totul incepe cu o bufnitura usoara. Atat de usoara, incat o aude numai manusa stanga, din buzunarul in care statea linistita, nu si Triinu-Lii, stapana ei. Manusa dreapta cazuse din celalalt buzunar. Perechea ei o priveste deznadajduita cum zace pe trotuarul rece, acoperit de zapada, langa o gramajoara de frunze de artar. Se hotaraste atunci sa faca tot ceea ce ii sta in putere pentru a o salva. Pentru ca „fiecare manusa trebuie sa aiba o pereche!”. Asadar, lectiile de viata esentiale, despre iubire, devotament, sacrificiu, pot veni de unde te astepti mai putin. Chiar si de la… o micuta manusa rosie. Copiii vor invata cat este de important sa avem grija unii de ceilalti prin intermediul acestei povesti delicate. Ilustratiile pline de farmec si caldura schiteaza un univers magic, in care finalurile fericite nu sunt deloc imposibile atunci cand actionam din iubire….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O micuta poveste de iubire este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.