O luna cu prietenele noastre, sufletele din purgator. Sa le cunoastem, sa le rugam, sa le eliberam PDF

Coperta Carte O luna cu prietenele noastre, sufletele din purgator. Sa le cunoastem, sa le rugam, sa le eliberam

Iti doresti sa citesti cartea O luna cu prietenele noastre, sufletele din purgator. Sa le cunoastem, sa le rugam, sa le eliberam publicata de editura Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O luna cu prietenele noastre, sufletele din purgator. Sa le cunoastem, sa le rugam, sa le eliberam chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii O luna cu prietenele noastre, sufletele din purgator. Sa le cunoastem, sa le rugam, sa le eliberam

Aceasta carte face parte din colectia Fides a editurii Galaxia Gutenberg. In lumea crestina se stie bine ca rugaciunea celor vii este utila celor raposati, dar nu se stie suficient de bine ca rugile pentru raposati sunt utile celor vii. Da, puterea si recunostinta sfintelor suflete din Purgator sunt prea putin cunoscute si apreciate; nu ne preocupam suficient de posibilitatea de a recurge la mijlocirea lor. Foarte multi teologi, printre care sfintii Liguori, Bellarmin, Suarez, ne invata ca putem, in mod legitim si foarte folositor, sa invocam sufletele din Purgator pentru a obtine de la Dumnezeu harurile si favorurile fie trupesti, fie sufletesti de care avem nevoie. Exista mai ales anumite favoruri temporare care par a fi rezervate acestor suflete spre a fi indeplinite: vindecarea unei boli grave, scaparea de un pericol fizic, moral sau spiritual, casatoria si intelegerea in familie, gasirea unui loc de munca… Abatele M. Berlioux Aceste lecturi si rugaciuni sunt in conformitate cu doctrina Bisericii Catolice in acord cu textele Conciliului Vatican II ale constitutiei dogmatice asupra Bisericii „Lumen gentium“ (49 100) si ale Catehismului Bisericii catolice (1030 1032; 1471 1472)….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.