O lady la miezul noptii PDF

  Coperta Carte O lady la miezul noptii

  Iti doresti sa citesti cartea O lady la miezul noptii scrisa de Tessa Dare si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O lady la miezul noptii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O lady la miezul noptii

  SERIA „SPINDLE COVE” Dupa ani intregi in care s-a descurcat singura, Kate Taylor a gasit prietenie si acceptare in Spindle Cove, dar nu a incetat niciodata sa tanjeasca dupa dragoste. Ultimul loc in care ar cauta-o este in bratele caporalului Thorne. Comandantul militiei este rece ca gheata, dar brutal de chipes. Insa cand niste straini misteriosi vin in cautarea lui Kate, Thorne se prezinta ca logodnicul ei. El pretinde ca nu se gandeste decat la siguranta lui Kate. Atunci de ce exista o pasiune arzatoare in sarutul lui? Cu mult timp in urma, Samuel Thorne si-a dedicat viata pastrarii fericirii lui Kate. Vrea ce e mai bun pentru ea si stie ca acest lucru nu inseamna casatoria cu un barbat ca el. Pentru a face sa reziste mai mult logodna lor temporara, trebuie sa-si tina mainile departe de trupul ei ispititor si sa blocheze influenta zambetelor ei calde asupra inimii lui ofilite. Este cea mai grea batalie din viata acestui razboinic impietrit… si prima pe care pare destinat sa o piarda….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O lady la miezul noptii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.