O istorie a spionajului din toate timpurile PDF

  Coperta Carte O istorie a spionajului din toate timpurile

  Iti doresti sa citesti cartea O istorie a spionajului din toate timpurile scrisa de Terry Crowdy si publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O istorie a spionajului din toate timpurile chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O istorie a spionajului din toate timpurile

  Terry Crowdy , reputat istoric militar, autor al unor apreciate titluri, publicate in numeroase tari, prezinta in aceasta carte o istorie a evolutiei spionajului incepand din antichitate, de cand egiptenii se razboiau cu hititii ori chinezii antici doreau sa-si extinda hotarele, continuand cu constituirea retelelor de informatori si spioni din Europa medievala sau din Imperiile Otoman si Arab, despre rolul agentilor secreti din timpul Revolutiei franceze si razboaielor napoleoniene pana la declansarea Razboiului Rece, inceput in 1947, si ocuparea Irakului de catre americani. El vorbeste despre rolul serviciilor secrete,de multe ori decisiv, in colectarea de informatii, subliniind complexitatea situatiilor din teren pentru agentii aflati pe teritoriul inamic, in special in statele cu nivel ridicat de civilizatie, dezvoltarea noilor tehnologii de spionaj si rivalitatea existenta pe plan mondial dintre diversele retele. Pentru elaborarea lucrarii de fata, Crowdy a folosit drept surse de documentare arhivele cel mai bine dotate din lume, reusind in final sa realizeze un text pe cat de atractiv, exprimat intr-un stil lejer, coerent, cu accente de umor, pe atat de interesant din punct de vedere al informatiei oferite….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O istorie a spionajului din toate timpurile este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.