O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole PDF

Coperta Carte O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole

Iti doresti sa citesti cartea O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole

Cineva care nu apare in Biblie se uita pe furis din cer si ne povesteste cum se vede de acolo Arca lui Noe. Altcineva ne invita la un proces pentru blasfemie in Franta secolului al XVI-lea. Istoria si dragostea nu fac casa buna, dar in O istorie a lumii in 10 1/2 capitole adevarul si imaginatia se amesteca. Amintind de lumile lui James Joyce si Italo Calvino, romancierul care a scris Papagalul lui Flaubert ne provoaca spectaculos cu o carte dintre cele mai ambitioase si cele mai ingenioase din ultima jumatate de secol. Voi, toti cei care aveti simtul umorului si iubiti jocurile, sunteti invitati intr-o calatorie nebuna prin locuri seducatoare ale istoriei.””Sclipitor, amuzant, meditativ, iconoclast si o lectura fermecatoare.””- Salman Rushdie…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.