O istorie a evreilor PDF

Coperta Carte O istorie a evreilor

Iti doresti sa citesti cartea O istorie a evreilor publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O istorie a evreilor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii O istorie a evreilor

„”O carte magistral.”” – Sunday Times””Celebrul Paul Johnson ne prezinta o istorie provocatoare a poporului, religiei si culturii evreiesti din cele mai vechi timpuri pana in prezent. Impartita ingenios in sapte sectiuni (Israelitii, Iudaismul, Catedocratia, Ghetoul, Emanciparea, Holocaustul si Sionul), lucrarea descrie complexa interactiune dintre istoria evreilor si istoria mondiala, aratand felul in care traiectoria civilizatiei occidentale a fost influentata decisiv de acest grup putin numeros O excelenta istorie nonacademica, pentru marele public.”” – Library Journal””O introducere foarte accesibila si utila, mai ales in istoria moderna a evreilor.”” – Kirkus Reviews””O istorie de 4 000 de ani, de la Casa lui David pana in anii 1980. Entuziasmul si productivitatea lui Johnson sunt, ca de obicei, prodigioase.”” – Sunday Times””O carte captivanta, provocatoare, bine scrisa, adeseori miscatoare, un amestec patrunzator si pasionat de istorie si mit, de povestire si interpretare. – Christian Science Monitor…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.