O inima neinfricata PDF

Coperta Carte O inima neinfricata

Iti doresti sa citesti cartea O inima neinfricata publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O inima neinfricata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii O inima neinfricata

Timp de cinci saptamani lumea a asteptat cu sufletul la gura noutati despre Danny Pearl, reporter la Wall Street Journal care a fost rapit in Karachi, Pakistan… iar apoi a sosit vestea socanta despre uciderea sa. Intreaga istorie a rapirii, a eforturilor intense de a-l salva si a perioadei emotionale de dupa moartea lui sunt povestite cu mult curaj si sensibilitate de sotia sa, Mariane. „”O inima neinfricata”” este povestea de neuitat a doi jurnalisti care s-au indragostit in timp ce-si faceau meseria. Impreuna Mariane si Danny Pearl au calatorit in toata lumea incercand sa sporeasca intelegerea publicului pentru politica internationala, conflictele etnice si religioase. In cele din urma, Danny va nimeri intr-o capcana periculoasa formata din coliziunea dintre culturi, ideologii si politici intelese diferit. „”O inima neinfricata”” este atat un portret al un parteneriat bazat pe dragoste, adevar si dreptate, cat si o privire critica asupra metodelor si stucturii de functionare al Al Qaeda….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.