O fata de moda veche PDF

Coperta Carte O fata de moda veche

Iti doresti sa citesti cartea O fata de moda veche publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O fata de moda veche chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii O fata de moda veche

Fata „”de moda veche”” nu trebuie privita ca modelul perfect, ci ca o posibila varianta imbunatatita a fetei timpurilor noastre, care, din nefericire, pare sa ignore sau sa se rusineze de vechile obiceiuri bune – acelea care fac ca o femeie sa fie cu adevarat frumoasa si demna de stima, si caminul sa fie, datorita ei, ceea ce trebuie sa fie cu adevarat: un loc fericit, unde parintii si copiii, fratii si surorile invata sa se iubeasca si sa se ajute unii pe altii. Daca intamplarile prin care trece mica Polly ne pun pe ganduri sau ne ofera o lectie ce poate fi invatata, atunci, in ciuda multelor greutati pe care le?am intampinat, pot spune ca nu mi?am neglijat cu totul datoria fata de tinerii – baieti si fete – pentru care este o onoare si o placere sa scriu, caci ei mi?au fost intotdeauna cei mai buni indrumatori, cei mai ingaduitori critici si cei mai apropiati prieteni….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.