O familie vesela PDF

Coperta Carte O familie vesela

Iti doresti sa citesti cartea O familie vesela publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea O familie vesela de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii O familie vesela

Redescoperiti una dintre cartile preferate ale celor care si-au petrecut copilaria in anii ’90!Un’, doi, trei soricei, mai precis, bunica si doi nepotei, intr-o zi calda si frumoasa, au ramas de unii singuri acasa. Si-atunci, soricutul Ront si soricica Rontuna au hotarat s-o ajute pe buna: sa faca gospodarie, sa mai spele cate-o farfurie, sa deretice prin casa, sa faca fiecaruia cate-o bucurie si bunicii, o mie. Ce-a urmat? O harababura! O adevarata aventura!Dar veti afla ce scrie in carte numai daca veti citi mai departe. Publicata pentru prima oara in 1990, cartea a devenit in trei luni de la aparitie un succes editorial, vanzandu-se in peste 100 000 de exemplare….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.