O educatie libertina PDF

Coperta Carte O educatie libertina

Iti doresti sa citesti cartea O educatie libertina publicata de editura Vellant? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O educatie libertina chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii O educatie libertina

Cu accente din Parfumul lui Suskind, romanul de debut al lui Jean-Baptiste Del Amo este o revelatie literara si olfactiva, in acelasi timp: un roman pesimist, noir, excesiv, care va bantui narile cititorilor mult timp dupa ce vor fi inchis cartea. Un titlu cu rezonante flaubertiene, cu trimiteri subtile la Sade si la Proust, volumul lui Del Amo spune povestea lui Gaspard, fiul unui porcar ajuns in Orasul Luminilor pentru a scapa de mizeria si deznadejdea de acasa. In fresca baroca si haotica a Parisului prerevolutionar, destinul lui Gaspard se intersecteaza cu cel al contelui Etienne de V., care il introduce in cercurile inaltei burghezii franceze si ii devine iubit. Jean-Baptiste Del Amo a debutat la Gallimard, la 26 de ani, cu romanul O educatie libertina, distins in 2008 cu premiul Laurent-Bonelli si in 2009 cu premiul Goncourt pentru roman de debut. Urmatoarea sa carte, intitulata Le sel, apare in 2010. A impresionat criticii prin bogatia scriiturii si prin descrierile sale care lasa sa se intrevada pasiunea pentru Pierre Choderlos de Laclos, Marcel Proust sau Gabrielle Wittkop. Del Amo iubeste imaginile tari, in stilul lui Damien Hirst, si marturiseste intr-un interviu ca vrea sa scrie carti „dure, noir si estetice“….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.