O Data Pentru Totdeauna PDF

Coperta Carte O Data Pentru Totdeauna

Iti doresti sa citesti cartea O Data Pentru Totdeauna publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O Data Pentru Totdeauna chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii O Data Pentru Totdeauna

Sam West, politist intr-un orasel linistit, este obisnuit cu rutina zilnica din trafic: o amenda pentru depasirea vitezei, un avertisment rostit cu asprime si drum bun! Insa, de data asta, cel care a incalcat regulile de circulatie nu este o persoana oarecare. De la picioarele ei lungi pana la mintea ascutita ca un brici, Maisa Bradley este o adevarata aparitie in micutul Coot Lake, Minnesota… si va reusi sa-l antreneze, fara voie, pe Sam in cursa vietii lui. Cine a spus ca familia este intotdeauna mai importanta decat prietenii n-a avut, foarte probabil, de-a face cu vreun mafiot rus. Insa o incurcatura nevinovata si zvonurile despre niste diamante furate trezesc, deodata, interesul mafiei rusesti fata de plicticosul orasel, iar Maisa se vede nevoita sa faca fata privirilor deloc prietenoase pe care le indreapta catre ea un anumit politist inalt, mohorat si extrem de chipes. Ochii de un albastru uluitor ai lui Sam o tenteaza sa ii dezvaluie toate secretele bine ascunse, dar oare cat de multe ar putea sa-i spuna fara a se pune in pericol? Faptul ca este prinsa de o furtuna si nevoita sa se adaposteasca pentru o vreme impreuna cu cel mai sexy om al legii din nordul inghetat al tarii s-ar putea sa nu fie cea mai nepotrivita modalitate de a hotari……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.