O competitie seducatoare PDF

  Coperta Carte O competitie seducatoare

  Iti doresti sa citesti cartea O competitie seducatoare scrisa de Victoria Alexander si publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O competitie seducatoare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O competitie seducatoare

  Tanara vaduva Julia, Lady Winterset, a primit drept mostenire de la strabunica ei memoriile acesteia adunate intr-o carte – una cu adevarat deosebita, fascinanta si de-a dreptul scandaloasa -, si toti gentlemenii din Londra par sa vrea sa puna mana pe manuscris. Unuia dintre ei, un charismatic om de afaceri, aceasta carte i-ar putea oferi sansa de a-si crea propriul imperiu. Pentru un romancier, ar fi ocazia minunata de a deveni chiar mai faimos. Insa pentru un conte mandru, incapatanat, orgolios si cam rigid memoriile acestea inseamna totul… Harrison Landingham, conte de Mountdale, nu o poate lasa pe ambitioasa Julia sa faca publice memoriile scandaloase ale strabunicii ei, caci acestea dezvaluie lucruri care ar putea strica bunul renume al familiei lui. Insa unicul mod in care Julia ar putea fi impiedicata sa publice manuscrisul este deopotriva revoltator si incantator. Caci rivalii lui Harrison sunt hotarati sa o seduca pe fermecatoarea tanara pentru a pune mana pe carte. Iar Harrison nu este genul care sa se dea in laturi de la o confruntare, mai ales cand miza este atat de mare. Castigatorul va revendica nu numai scandaloasa carte, ci si inima minunatei ei proprietare……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O competitie seducatoare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.