O aventura pasionala PDF

  Coperta Carte O aventura pasionala

  Iti doresti sa citesti cartea O aventura pasionala scrisa de Victoria Alexander si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O aventura pasionala chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O aventura pasionala

  SERIA „CONACUL MILLWORTH “ Jackson Quincy Graham Channing isi traieste viata dupa un plan atent intocmit de mama si de bunicul lui. Asa ca el este bancherul care se ocupa de afacerea familiei si urmeaza sa se insoare cu fiica unui partener de afaceri. Lucrurile iau insa o intorsatura surprinzatoare in momentul in care tatal lui Jack, un conte englez pe care acesta nu l-a cunoscut niciodata si pe care il credea mort, vine din Anglia pentru a-si intalni, in sfarsit, fiul, despre a carui existenta abia a aflat. Suparat pe mama lui fiindca i-a ascuns un lucru atat de important si dornic sa recupereze cu tatal lui tot timpul pierdut, Jack hotaraste sa isi insoteasca parintele in Anglia, pentru a-si cunoaste familia de acolo. Viitorul mostenitor al conacului Millworth este primit neasteptat de bine de noua familie si urmeaza sa fie prezentat la un mare bal organizat de Lady Theodosia Winslow, cea mai cautata organizatoare de evenimente din Londra si tanara care i-a cucerit inima inca din prima clipa. Jack devine eroul tinerei in momentul in care o salveaza de o cerere stanjenitoare in casatorie pretinzand ca ei doi sunt deja logoditi. Logodna lor falsa atrage dupa ea adevarate complicatii si implica tot felul de manevre pentru ca ei doi sa nu se dea de gol, insa concluzia este una singura: adevarata iubire – spre deosebire de nunta perfecta – este imposibil de planificat… Victoria Alexander este o prezenta constanta in topurile New York Times, USA Today si Publishers Weekly. A fost nominalizata de doua ori la prestigiosul premiu RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O aventura pasionala este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.