O aterizare cu peripetii PDF

  Coperta Carte O aterizare cu peripetii

  Iti doresti sa citesti cartea O aterizare cu peripetii scrisa de Walko si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea O aterizare cu peripetii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii O aterizare cu peripetii

  „O aterizare cu peripetii” este o poveste de aventuri marca Walko si se adreseaza tuturor copiilor cu varsta peste 3 ani. Incredibil! Iepurila observa ceva neobisnuit: un obiect rotund si ciudat se leagana pe cer si se prabuseste in cele din urma pe Stanca Ursului. Oare ce-o fi? Enigma trebuie neaparat elucidata. Cei doi prieteni, Iepurila si UrSoc, pornesc impreuna catre Stanca Ursului si fac o descoperire uimitoare. Tocmai a aterizat un balon pilotat de marele aventurier Hardi Viteazul-Minte-Tot! Amabili, cei doi prieteni il invita pe Hardi sa-i insoteasca in Poiana Iepurasilor. Ce nu stiu ei este ca aventura lor abia incepe……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca O aterizare cu peripetii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.