O agresiune sovietica in Romania – Tatar Bunar in documente si in presa romaneasca a vremii PDF

Coperta Carte O agresiune sovietica in Romania - Tatar Bunar in documente si in presa romaneasca a vremii

Iti doresti sa citesti cartea O agresiune sovietica in Romania – Tatar Bunar in documente si in presa romaneasca a vremii publicata de editura Cetatea de Scaun? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea O agresiune sovietica in Romania – Tatar Bunar in documente si in presa romaneasca a vremii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii O agresiune sovietica in Romania – Tatar Bunar in documente si in presa romaneasca a vremii

„”In iulie 1924, Cominternul a adoptat un plan care viza declansarea unei actiuni armate de mare amploare impotriva Romaniei, mizand pe antrenarea populatiei din Basarabia si proclamarea republicii sovietice. Ca centru al acestei actiuni a fost aleasa localitatea Tatar Bunar, un mic targ din judetul Cetatea Alba, locuit in proportie de 70% de rusi si ucraineni.””…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.