Nunta unui scotian PDF

  Coperta Carte Nunta unui scotian

  Iti doresti sa citesti cartea Nunta unui scotian scrisa de Vanessa Kelly si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nunta unui scotian chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Nunta unui scotian

  SERIA „PRINTII RENEGATI“ La varsta de 16 ani, Alasdair Gilbride, mostenitorul unui titlu de conte scotian, fuge din tara si de logodna aranjata de unchiul sau. Totusi, zece ani mai tarziu, dupa infrangerea lui Napoleon si incheierea indatoririlor de spion in armata, Alasdair nu mai are scuze: trebuie sa se intoarca acasa si sa-si onoreze obligatiile fata de familie. Totul ar fi mult mai simplu pentru el daca, pentru a face o favoare unui prieten, nu ar fi nevoit sa o duca in Scotia pe cea mai ispititoare femeie intalnita vreodata… Dupa o escapada cu un barbat, Eden Whitney este obligata sa paraseasca Londra pentru a evita un imens scandal. Solutia cea mai potrivita pare retragerea ei in salbatica Scotie, la sute de kilometri departare de orice tentatie. Cu exceptia, bineinteles, a insotitorului ei, chipesul si seducatorul Alasdair. Barbatul o exaspereaza insa atat de tare, incat are impresia ca o sa-l omoare inca inainte de a trece granita – numai ca altcineva incearca sa faca asta inaintea ei. Acum Eden si Alasdair se implica intr-o aventura scandaloasa, ce are ca miza viata lui si reputatia ei – si inimile lor deja iremediabil pierdute… „ Vanessa Kelly reuseste din nou sa ofere o minunata poveste de dragoste, care va va aduce lacrimi in ochi .“ The Reading Wrench Vanessa Kelly este o autoare contemporana foarte apreciata, care a fost numita de Booklist una dintre „noile stele ale romanelor de dragoste istorice“. Cartile sale au castigat importante premii, printre care si prestigiosul Maggie Award….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Nunta unui scotian este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.