Nunta: Rochia de mireasa: 4 femei, 4 povesti, o rochie PDF

Coperta Carte Nunta: Rochia de mireasa: 4 femei, 4 povesti, o rochie

Iti doresti sa citesti cartea Nunta: Rochia de mireasa: 4 femei, 4 povesti, o rochie publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nunta: Rochia de mireasa: 4 femei, 4 povesti, o rochie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Nunta: Rochia de mireasa: 4 femei, 4 povesti, o rochie

Nunta: Rochia de mireasa / The Wedding Dress de Rachel Hauck ne face cunostinta cu Charlottle Malone, o tanara care fusese crescuta de mama ei, si, ulterior, dupa moartea acesteia, de batrana Gert. Lipsita de o familie adevarata inca din copilarie, Charlotte se simte nesigura in privinta motivului care o determina sa se casatoreasca cu arhitectul Tim Rose, barbatul a carui cerere in casatorie o acceptase dupa doar doua luni. Dar se pare ca ea nu este singura care are astfel de incertitudini””Pana acum patru luni, se simtea la adapost in viata ei linistita, confortabila si previzibila. Apoi antreprenorul care ii renovase magazinul a convins-o, dupa ce i-a tinut un discurs, sa-i accepte invitatia la masa de Craciun. A asezat-o langa Tim Rose, schimbandu-i astfel viata.””Autoarea cartii, Rachel Hauck, este o scriitoare americana de succes, romanele ei devenind bestselleruri in topurile New York Times, USA Today sau Wall Street Journal. „”Nunta: Rochia de mireasa”” / „”The Wedding Dress”” a fost numit Romanul Inspirator al Anului de catre Romantic Times si reprezinta o lectura cum nu se poate mai placuta pentru toti iubitorii povestilor de dragoste. Pe Charlottle Malone o intalnim pe Muntele Rosu – „”un munte incarcat de secrete”” – , pe domeniul Ludlow, ratacind printre obiecte vechi la Licitatia anuala de antichitati care strange fonduri pentru saraci. Un cufar misterios ii atrage atentia, si il cumpara contra sumei de o mie de dolari, desi nu are nevoie de el. „”Poate cufarul acesta n-ar trebui deschis. Poate ca Omul Violet nu stia ce spune. Poate ar trebui sa care chestia asta afara, s-o arunce la tomberon, inainte ca orice ar fi salasluit inauntrul ei sa se trezeasca la viata si sa i se furiseze intr-o noapte in pat. Sau si mai rau in inima.””Charlotte detine un magazin de rochii de mireasa in Birmingham. Cu ajutorul unui cec misterios, de 100 de mii de dolari, tanara isi renoveaza magazinul si isi traieste visul, acela de a-si face clientele fericite, alegandu-le cele mai p…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.