Numerele de la 0 la 100 PDF

Coperta Carte Numerele de la 0 la 100

Iti doresti sa citesti cartea Numerele de la 0 la 100 publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Numerele de la 0 la 100 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Numerele de la 0 la 100

Setul reprezinta materialul demonstrativ al invatatorului, necesar pentru predarea si consolidarea conceputului de numar. Acesta contine 40 planse (50 x 70 cm, policromie) care urmeaza toate etapele metodice specifice unei lectii de predare-invatare a numerelor de la 0 la 100. Construite pe baza obiectivelor si continuturilor programei de matematica pentru clasa I, plansele pot fi utilizate la clasa indiferent de manualul pentru care s-a optat….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.