Numele meu este Eva PDF

  Coperta Carte Numele meu este Eva

  Iti doresti sa citesti cartea Numele meu este Eva scrisa de Suzanne Goldring si publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Numele meu este Eva chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Numele meu este Eva

  Evelyn Taylor-Clarke sta in scaunul ei la azilul Forest Lawns, aflat in centrul Angliei rurale, inconjurata de rezidenti cu mintile nu atat de brici ca a ei. Ar fi usor sa o consideram pe Evelyn o batrana zapacita, dar rujul ii este aplicat perfect si nasturii, inchisi corect. Pentru ca ea este o femeie cu multe secrete, care isi aminteste totul in detaliu. Si nu va putea uita niciodata promisiunea facuta barbatului iubit, sa descopere adevarul despre misiunea care l-a condus la moarte, oricat de mult ar costa-o… Cand Pat, nepoata lui Evelyn, gaseste intr-o veche cutie de biscuiti fotografia unei fetite cu o minge rosie, pe dosul careia scrie „Liese, 1951” si un pasaport pe alt nume, ea cauta raspunsuri la matusa sa. Evelyn se intoarce astfel in trecut, intr-un loc din Germania cunoscut ca „Satul interzis”, in care o femeie care isi spune Eva s-a dus printre prizonieri suferinzi, ca sa-l gaseasca pe cel care s-a jucat cu viata sotului ei… O carte recomandata celor care sunt fani ai romanelor Tatuatorul de la Auschwitz de Heather Moriss, Reteaua Alice de Kate Quinn sau Privighetoarea de Kristin Hannah….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Numele meu este Eva este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.