Nu vreau un fratior PDF

Coperta Carte Nu vreau un fratior

Iti doresti sa citesti cartea Nu vreau un fratior publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Nu vreau un fratior de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Nu vreau un fratior

Totul este pregatit pentru intampinarea noului frate mai mic. Cum il ajutati pe copil sa accepte cu bucurie venirea pe lumea a unui fratior?Fiecare volum din seria Micille mari provocari ale copilariei nu reprezinta doar o carte ilustrata sau un simplu manual, ci amandoua la un loc, fiind instrumentele necesare care va ajuta sa depasiti provocarile din perioada dezvoltarii. Parintele este pentru copil un aliat pretios al cresterii si dezvoltarii acestuia, deoarece in viata scopurile sunt mai usor de atins daca sunt indeplinite impreuna. O poveste ilustrata pentru copil si un ghid pentru parinte: cum sa va sprijiniti copilul in micile mari provocari ale copilariei. Din aceeasi colectie „”Micile mari provocari””…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.