Nu te sfii s-o dai in bara PDF

Coperta Carte Nu te sfii s-o dai in bara

Iti doresti sa citesti cartea Nu te sfii s-o dai in bara publicata de editura Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nu te sfii s-o dai in bara chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Nu te sfii s-o dai in bara

Hai sa recunoastem, cu totii am esuat. Poate ca nu la o scara de proportii, dar, intr-un anumit fel, forma sau chip, am dat-o in bara. Intelepciunea conventionala ne spune ca nu e bine sa esuezi, indiferent de amploarea esecului: de la o simpla nereusita la un adevarat dezastru. Daca ai dat-o in bara, ai dat de necaz. Dar daca greselile care contribuie la esec reprezinta ele insele intrezaririle timpurii ale succesului?Aceasta carte este despre curajul de a esua. Despre cum sa te lasi inspirat de greseli, in loc sa le regreti. Despre cum sa creezi ceva unic depasindu-ti temerile. Cine stie ce minuni se pot naste din aceasta regandire radicala a lucrurilor? Rezultatele va vor suprinde si pe tine, si pe cei din jur – adevarata originalitate nu poate fi prevazuta. Oricare ar fi rezultatul, la final te vei relaxa stiind c-ai cam rasolit-o.””In mod clar, Kessels este prea putin interesat de lucrurile perfecte. In schimb, cauta cu fervoare disonantul, banalul si, mai presus de toate, subminarea armoniei ritualizate…””- Time””Un publicitar, un talent creativ, curator, editor, colectionar si un artist ingenios cu un stil impecabil. Maniera in care Kessels abordeaza artele poate fi comparata cu cea a unui antropolog modern…””- Vogue (Italia)””Kessels este un artist adevarat, ce merge dincolo de sfera categorialului. Acest olandez pasionat este atras de neobisnuitul si absurdul vietii cotidiene si stie cum sa le preschimbe in campanii interesante si in proiecte publicistice de succes.””- Typo Talks, Berlin…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.