Nu te mai suport! Arta impacarii cu tine insuti si cu ceilalti PDF

  Coperta Carte Nu te mai suport! Arta impacarii cu tine insuti si cu ceilalti

  Iti doresti sa citesti cartea Nu te mai suport! Arta impacarii cu tine insuti si cu ceilalti scrisa de Vasilios Bacoianis si publicata de editura Editura Tabor? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nu te mai suport! Arta impacarii cu tine insuti si cu ceilalti chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Nu te mai suport! Arta impacarii cu tine insuti si cu ceilalti

    Nimeni nu s‑a suparat vreodata ca pe din afara castanele au ghimpi care inteapa, ca nucile au coaja groasa verde, care innegreste mainile, ca migdalele au invelis tare, care trebuie spart, si nimeni n‑a incetat sa le manance pentru ca aceste fructe creeaza greutati la curatat, ci fiecare, in liniste, inlatura ghimpii cei din afara, indeparteaza coaja greu de curatat si se bucura de fructul gustos.  De ce oare sa nu se intample acelasi lucru si in relatiile noastre cu semenii? De ce sa nu ne ingrijim cu aceeasi liniste si rabdare, calm si simplitate, de aflarea frumusetii ascunse a sufletului semenilor, care exista cu siguranta in toti?  Cand il iubesti pe aproapele tau, admiri „diamantul” care se gaseste inlauntrul lui si inima ta se bucura. Cand nu‑l iubesti, te agati de „pietrele” si de „maracinii” lui si‑ti imbolnavesti inima.    …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Nu te mai suport! Arta impacarii cu tine insuti si cu ceilalti este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.