Nu plec cu necunoscuti PDF

  Nu plec cu necunoscuti - Dagmar Geisler

  Iti doresti sa citesti cartea Nu plec cu necunoscuti scrisa de Dagmar Geisler? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nu plec cu necunoscuti chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Nu plec cu necunoscuti PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Nu plec cu necunoscuti

  Lili se afla in fata gradinitei si asteapta sa vina cineva si sa o duca acasa. Pe acolo trece doamna Stanescu. Ea locuieste in acelasi cartier cu Lili si se ofera sa o duca acasa. Totusi, Lili nu stie aproape nimic despre ea. – Nu te cunosc, deci nu merg cu tine! ii spune Lili. In afara de asta, mama i-a spus ca trebuie sa astepte.
   
  Cum sa previi rapirea copiilor? Abuzurile asupra copiilor se petrec in special in imediata vecinatate a acestora. De aceea, pentru copii este foarte important sa invete ca trebuie sa astepte persoana cu care au stabilit dinainte ca vor pleca si sa fie precauti cu persoanele pe care le-au mai vazut, dar nu le cunosc foarte bine.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Nu plec cu necunoscuti este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.