Noua era antreprenoriala PDF

Coperta Carte Noua era antreprenoriala

Iti doresti sa citesti cartea Noua era antreprenoriala publicata de editura Prior & Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Noua era antreprenoriala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Noua era antreprenoriala

Interviuri si lectii ale celor mai mari antreprenori ai lumii. Include, pentru prima data, exercitii aplicative de la apreciatele seminarii ale companiei Farrell, folosite de peste 5 milioane de participanti„Mesajul principal este ca spiritul antreprenorial poate si trebuie sa fie aplicat in trei domenii economice ample: realizarea individuala, succesul organizational si dezvoltarea economica nationala. Intrebarea este cum obtinem asta mai exact? Exista principii comune de urmat pentru descoperirea comorilor ”noii ere antreprenoriale”? Cele trei decade de cercetare si de predare a practicilor antreprenoriale spun da! Si tocmai despre asta e vorba in aceasta carte.”Autorul Nimic nu poate stimula mai mult spiritul antreprenorial al unui individ decat o recesiune economica neasteptata, severa, la nivel global. Dupa ce va trece socul initial si traumele aferente, vei intelege in sfarsit ca nu poti avea incredere in nimeni cand vine vorba de a guverna economia tarii s i a-ti salva jobul tau. Esti cu adevarat singur in aceasta economie nebuna si nesigura a secolului XXI!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.