Nopti albe PDF

Coperta Carte Nopti albe

Iti doresti sa citesti cartea Nopti albe publicata de editura Crime Scene Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nopti albe chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Nopti albe

Un nou roman din seria Shetland. In Shetland e miezul verii, perioada noptilor albe, cand pasarile canta la miezul noptii si soarele nu apune niciodata. Pictorita Bella Sinclair da o petrecere cu ocazia deschiderii expozitiei sale, unde prezinta si tablourile lui Fran Hunter. Herring House, galeria in care are loc vernisajul, se afla pe plaja de la Biddista, in nord-vestul indepartat al insulei. Cand un englez misterios izbucneste in lacrimi si pretinde ca nu stie cine e si de unde vine, serata se incheie dezastruos. A doua zi, englezul e gasit spanzurat de o grinda, cu o masca de clovn pe fata. Detectivul Jimmy Perez e convins ca asasinul e unul dintre localnici. O a doua crima nu face decat sa-i intareasca teoria. Insa relatia lui cu Fran Hunter ii intuneca judecata. Iar in aceasta perioada a anului, noaptea se confunda cu ziua si nimic nu e ceea ce pare… Primul cvartet Shetland – Anotimpurile; Negru de corb (Raven Black); Nopti albe (White Nights); Oase rosii (Red Bones); Fulger albastru (Blue Lightning). „”Daca sunteti in cautarea unor romane politiste excelente in stilul Agathei Christie, nu aveti altceva de facut decat sa o cititi pe Ann Cleeves.”” Antonia Fraser, The Lady…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.