Non-sensul giratoriu si alte non-sensuri de ieri si de azi PDF

Coperta Carte Non-sensul giratoriu si alte non-sensuri de ieri si de azi

Iti doresti sa citesti cartea Non-sensul giratoriu si alte non-sensuri de ieri si de azi publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Non-sensul giratoriu si alte non-sensuri de ieri si de azi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Non-sensul giratoriu si alte non-sensuri de ieri si de azi

O carte sprintara, acidulata, dar nu acida, vesela, cand nu altoita cu melancolii, premonitorie pe-alocuri, nostalgica printre randuri. Un sir bine impletit de povesti scurte si pestrite ca insesi intamplarile lumii noastre. Aveam carnetul de cateva luni cand m-a oprit un politist intaia oara. Functionar pagubos condamnat sa lucreze in strada, se proteja cum stia el mai bine de vitregiile vietii de teren. Purta sub uniforma o flanela groasa de lana, iar din urechi ii ieseau somoioage de vata: sa nu-l traga curentul prin sectie, sa nu-l bata vantul prin intersectie. Ii intind actele. Le preia mecanic, fara sa se uite. Ma intreaba: „Ce faci?“, marturisesc: „Conduceam.“ „Unde te duci?“ – „Acasa.“ „De unde vii?“ – „De la facultate.“ „Ce facultate?“ – „Filozofie.“ „Si ce se face pe-acolo?“ – ii enumar constiincios cateva nume de cursuri. Se uita lung, cu aerul ca ceva nu iese la numar, apoi ma intreaba iscusit: „Da’ ia zi-mi, logica nu va invata?“ – „Ba da“, imi recunosc eu scaparea, simtind ingrijorat cum intrebarile, la inceput arbitrare, incep sa fie tintite, sa bata undeva: „Pai bine, dom’le“ – triumfa el – „e logic sa treci pe rosu?!“ Am tacut, picat la examenul de logica in traseu. Cu generozitate de invingator, ma gratiaza. Imi inapoiaza actele neprihanite si-mi sopteste-n zeflemea: „Circulati!“ -Matei PLESU…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.