Noi alegem viitorul PDF

  Noi alegem viitorul - Christiana Figueres, Tom Rivett-Carnac

  Iti doresti sa citesti cartea Noi alegem viitorul scrisa de Christiana Figueres, Tom Rivett-Carnac? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Noi alegem viitorul chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Noi alegem viitorul PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Noi alegem viitorul

  Noi alegem viitorul. Cum vom supravietui crizei climatice

  Una dintre cele mai mobilizatoare carti pe care le-am citit vreodata. – Yuval Noah Harari
   
  Ne aflam intr-un moment critic pentru supravietuirea omenirii si a vietii pe Pamant. Noi alegem viitorul prezinta foarte clar ce avem de facut pentru a ne salva lumea si viitorul pe aceasta planeta. – Leonardo DiCaprio
   
  Avem doua variante de viitor, iar viitorul inca nu a fost scris.
  Este anul 2050. Lumea e in flacari. Aerul este sufocant si ucigator. Tari intregi sunt scufundate sub ape. Sau. Este anul 2050. Lumea respira in voie. Aerul este curat. Natura infloreste. Populatii intregi se bucura de o calitate a vietii mai buna.
  Viitorul nostru, alegerea noastra. Putem supravietui crizei climatice. Aceasta carte ne arata cum.
   
  Nu poate exista o carte mai importanta. – Richard Brandson
   
  O chemare la arme pentru batalia vremurilor noastre. – Arnold Schwarzenegger
   
  Figueres si Rivett-Carnac indraznesc sa ne spuna cum putem fauri prin comportamentul nostru o lume mai buna si mai dreapta. – Naomi Klein
   
  Va rog, cititi cartea asta! – Gisele Bundchen
   
  Christiana Figueres a fost secretar executive ONU pentru schimbarea climatica in perioada 2010-2016 si artizan si promotor al Acordului de la Paris din 2015, cel mai important acord privind clima din istorie.
   
  Tom Rivett-Carnac a fost strateg politic principal al Acordului de la Paris. Impreuna au fondat Global Optimism, o organizatie care isi propune sa aduca schimbari ecologice si sociale. Christiana Figueres si Tom Rivett‑Carnac sunt si gazdele podcastului Outrage and Optimism.
  Este al 12-lea ceas: poate fi momentul nostrum de glorie. Dar trebuie sa actionam acum.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Noi alegem viitorul este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.